Prvotriedny web

Prvotriedny web

Čo si predstavíte pod pojmom perfektná webová stránka?

Pekná webová stránka

Áno pekný vzhľad je dôležitý. Avšak, aby webová stránka plnila svoj cieľ a poslanie, tak iba pekný vzhľad nestačí. Niekedy môže byť krása dokonca na škodu.

Prvotriedny web nie je iba pekný. Prvotriedny web musí byť aj responzívny, rýchly a predovšetkým funkčný

Spísali sme naše poznatky a skúsenosti z programovania a prevádzky webových stránok. Pripravili sme pre vás bezplatný návod ako získať perfektný web. Môžete ho zdarma použiť na kontrolu a prípravu zadania pre vášho dodávateľa webových stránok.

Prečítajte si bezplatný ebook Prvotriedny web a nevyhadzujte peniaze za riešenia, ktoré vám neprinesú úžitok.

Profesionálna tvorba webových stránok

Vo firme máme profíkov, ktorí sa venujú programovaniu už od začiatku éry osobných počítačov. Preskákali sme si DOS aj Windows . Keď prišiel na Slovensko internet, boli sme jedni z prvých, ktorí sa pustili do programovania webov.

Naši ľudia sa venujú tvorbe webových riešení už od roku 2000. Vtedy ešte neexistoval Facebook  a Google bol na svete iba dva roky.

Podieľame sa neustále aj na vývoji online ekonomického systému Humanet, ktorý ako prvý priniesol možnosť spracovania miezd a účtovníctva kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Prvá ostrá prevádzka tohto systému sa rozbehla v januári 2007.

Ak potrebujete spoľahlivé webové stránky za férovú cenu, kontaktujte nás. Pripravíme vám prvotriedny web, ktorý vám bude konkurencia závidieť.


Chcem prvotriedny web >>

Staňte sa profíkom

Ak rozmýšlate o kariére tvorcu webových stránok, vývojára, či programátora, mrknite na kurz DEVELOPER BOSS.

Nezáleží na tom, či ste už niečo vyskúšali alebo ste úplný začíatočník a je pre vás tvorba webových stránok španielska dedina.


Chcem byť DEVELOPER BOSS >>



7 IT pascí
Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?