Ako vytvoriť webové stránky?

Ako vytvoriť webové stránky?

V prvom rade musíte mať jasno v tom, prečo chcete webové stránky vytvoriť? 

Potrebujem web pre seba

Ak chcete web pre svoju vlastnú potrebu, tak môžete využiť niektorú bezplatnú formu ako napr. Wordpress. Síce vám to bude chvíľu trvať, ale ak ste technicky zdatnejší jedinec, tak si nakoniec poradíte. 

Alebo môžete využiť niektoré menej technicky zložité riešenia ako je napr. Mioweb, hoci za to si už budete musieť zaplatiť. 

Alebo oslovíte niektorého profesionálneho tvorcu webových stránok a ten vám vytvorí web bez kompromisov presne podľa vašich konkrétnych požiadaviek. 

Chcem sa živiť tvorbou webových stránok

V prípade, že sa chcete naučiť vytvárať webové stránky ako profesionál, musíte ísť na to z iného konca. V žiadnom prípade sa nedajte zlákať vidinou ľahkého výsledku formou predpripravených CMS typu Wordpress.

Wordpress je platforma, v ktorej je dnes vytvorených najviac webových stránok po celom svete a mnoho profesionálov v ňom aj vytvára webové stránky pre svojich zákazníkov.

Môže sa to zdať na prvý pohľad ako dobrá voľba, ale ak tým začnete, tak sa dostanete do veľmi trápnych situácií v očiach vašich zákazníkov, pretože im budete musieť častokrát povedať, že niečo neviete urobiť alebo sa budete tváriť, že to viete, ale v skutočnosti to nebudete vedieť urobiť.

Musíte začať na inej úrovni ako je Wordpress.

 

Prečítajte si bezplatný developer roadbook, v ktorom je spísané čo a v akom poradí sa musíte naučiť.

 

 



7 IT pascí
Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?