Vrátenie peňazí

Vrátenie peňazí

Skôr ako sa rozhodnete definitívne opustiť kurz DEVELOPER BOSS, zvážte nasledovné PRE a PROTI.

 

Nemáte na kurz teraz čas?

Nemusíte ho dokončiť ihneď. Prístup do kurzu Vám ostáva navždy. Neexistuje žiadny dátum, do kedy ho musíte dokončiť. Ku kurzu sa môžete vrátiť neskôr, keď budete mať viac času.

Samozrejme môžete teraz požiadať o vrátenie peňazí a skúsiť kurz znovu kúpiť neskôr, avšak pravdepodobne už bude za vyššiu cenu a garancia zamestnania a vrátenia peňazí už neskôr nemusí byť k dispozícii.

Ako funguje aktuálna garancia zamestnania, si môžete pozrieť vo videu na nasledovnej stránke

Pozrite tu ako funguje garancia zamestnania ku kurzu DEVELOPER BOSS >>

Našli ste iný kurz?

Dúfam, že ste sa nedali presvedčiť na PHP alebo nebodaj Wordpress, pretože tým by ste sa uzavreli iba do priestoru tvorby webov. V kurze DEVELOPER BOSS sa učí programovací jazyk C# a ten sa používa nielen na tvorbu webov, ale aj tvorbu veľkých webových projektov, desktop aplikácií aj hier. Pracovné miesta s požiadavkami na C# sú lepšie platené ako PHP a sú na úrovni platov za programovací jazyk Java. Avšak Java sa používa výhradne iba vo veľkých korporáciách, takže s ňou sa zasa neuplatníte, ak by ste si chceli vytvoriť vlastné podnikanie s vlastnými projektami.

C#, tak ako ho učíme v kurze DEVELOPER BOSS, je ideálna voľba z pohľadu výšky zárobku aj rozsahu uplatnenia.

Máte k druhému kurzu tiež bonusy vo forme hotových webových stránok, e-shopov, či iných aplikácií, ktoré Vám ušetria v praxi stovky hodín práce, podobne ako to získavate v kurze DEVELOPER BOSS?

Máte k druhému kurzu vybavenú aj platenú stáž alebo prax? Pretože jedna vec je naučiť sa niečo teoreticky a druhá reálne sa zamestnať. Keď máte praktické zručnosti a viete preukázať, že ste niečo reálne vytvorili, tak Vás firmy ochotne zamestnajú. Problém je keď máte za sebou iba kurzy bez reálnej praxe. Preto kurz DEVELPER BOSS poskytuje po jeho absolvovaní možnosť získavania praxe a reálneho zárobku ako je vysvetlené vo videu na nasledovnej stránke

Pozrite tu ako získate prax ku kurzu DEVELOPER BOSS >>

Potrebujete peniaze?

Je suma, ktorú ste za kurz DEVELOPER BOSS zaplatili, pre Vás teraz tak veľmi dôležitá, že sa vzdáte môžnosti zarábať po ukončení kurzu násobne viac ako zarábate teraz?

Viete, že sumu ktorú ste za kurz zaplatili, dokážete získať ako odmenu za prácu hneď prvý mesiac po dokončení kurzu? Ako to funguje, si pozrite vo videu na nasledovnej stránke

Pozrite koľko viete zarobiť prvý mesiac po kurze >>

Naozaj chcete vrátiť peniaze?

Áno, nechcem sa naučiť C# (najlepšie platený programovací jazyk s najširším uplatnením) a nechcem ani získať platenú stáž a pracovné miesto v IT.

Ak teda naozaj chcete vrátiť peniaze aj napriek strate výhod, ktoré kurz DEVELOPER BOSS poskytuje oproti iným kurzom, kliknite na tlačidlo nižšie a následne vyplňte formulár pre vrátenie peňazí.

 

Nie, nechcem vrátiť peniaze, chcem pokračovať v kurze >>

 

Áno, naozaj chcem vrátiť peniaze >>