Čakanie na zázrak

Čakanie na zázrak

 

Prišiel mi nasledovný e-mail s názorom na ponuky práce v IT firmách:

"Nech zamestnajú človeka ktorý začal pred rokom cez úrad práce kde si spravil certifikát a nič žiadna odozva kde by zaručili človeka a dali mi šancu na skúšobnú dobu aj bez skúsenosti dalej len ako samouk byť v kolotoči je na ho....a ak nemáte peniaze na ďalšie školenia. A čakať na zázrak.
🫣"

 

 

Áno, môžete čakať na zázrak. Alebo môžete skúsiť ďalší kurz z úradu práce. Ja som však v IT viac ako 20 rokov a ešte som nestretol človeka, ktorý sa dostal do IT firmy vďaka kurzu z úradu práce.

Mám pre Vás overenú cestu. Mám vlastnú softvérovú firmu. Dávam šancu nováčikom dostať sa do IT. Vychovávam si nových spolupracovníkov z úplných laikov.

Každý má možnosť to skúsiť. Nikoho neodmietnem. Dávam k dispozícii platený kurz. Prečo to nerobím zadarmo? Pretože som zistil, že keď to je zadarmo, tak si to ľudia nevážia. Poplatok za kurz je filter, ktorý identifikuje naozajstných záujemcov. Keď si niekto za kurz zaplatí, myslí to vážne a nie je to iba jeho zvedavosť, že o čom ten kurz je. Keď človek do niečoho investuje svoje vlastné peniaze, má väčšiu motiváciu dotiahnuť veci do konca.

Samozrejme, ale nie každý na to má bunky. A tak sa stáva, že ľudia zistia, že im to nelezie do hlavy. Preto je tu garancia vrátenia peňazí 6 týždňov, t.j. plných 42 dní, počas ktorých môžete na sebe v kurze pracovať a ak zistíte, že to nie je pre Vás, vrátime Vám peniaze. Stačí v priebehu 6 týždňov od zakúpenia kurzu napísať na dufeksoft@dufeksoft.com a peniaze Vám pošleme späť na účet.

 

- prestaňte čakať na zázrak

- začnite svoju 6 týždňovú transformáciu

 

Máme pre Vás IT job, či už máte potrebné znalosti alebo nemáte.

 

Všetko Vás naučíme

Všetko potrebné sa naučíte v interaktívnej online 6 t. transformácii, ktorej obsah si môžete pozrieť na nasledovnej stránke
https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-005/

 

Ako je to s prácou po dokončení výuky, si môžete pozrieť na nasledovnej stránke
https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-011/

 

Čo si myslia ľudia ako Vy, si môžete pozrieť na nasledovnej stránke
https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-014/

 

Ako radíme účastníkom a ako si oni pomáhajú navzájom, si môžete pozrieť na nasledovnej stránke
https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-024/

 

Nemáte, čo stratiť

Zapojením do 6 t. transformácie nič neriskujete. Kurz je platený, ale v žiadnom prípade o svoje peniaze neprídete pretože:

  • ak kurz dokončíte, peniaze získate späť ako odmenu za prácu, ktorú Vám po kurze ponúkneme
  • ak sa rozhodnete z kurzu odísť predčasne, platí naň 6 týždňov (plných 42 dní) garancia vrátenia peňazí, čiže ak sa v priebehu 42 dní od zakúpenia kurzu rozhodnete, že to nie je pre Vás, napíšte nám na dufeksoft@dufeksoft.com a pošleme Vám peniaze späť na účet

 

Neveríte garancii vrátenia peňazí?

"Skutočnosť, že dávate na nete svoje slovo na vrátenie peňazí? Bez urážky ale takých sľubov mi dá ktokoľvek. Ako sa hovorí : nikto ti nedá toľko, koľko ja ti sľúbim 😊."

Podobné e-maily z času na čas dostávam. Je to pochopiteľné. Internet je plný podvodníkov.

Ako odpoveď, mám pre Vás rečnícku otázku.

Aký by malo zmysel podvádzať a klamať?, ak sa pozriete na nasledovné fakty?

Ak si pozriete štátom spravovaný verejný obchodný register, zistíte, že naša spoločnosť existuje už od roku 2009. Ak si pozriete štátom spravovaný verejný register účtovných závierok, zistíte, že každý rok sme v niekoľko tisícovom zisku. Ak si vygooglite informácie o našej spoločnosti, nenájdete negatívne ohlasy. 

Aký by malo teda pre nás zmysel teraz klamať a pokaziť si dobré meno, ktoré sme roky tvrdo budovali?

PRIDAJTE SA
začnite svoju transformáciu a
získajte IT job


Ak už teraz ovládate HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, jQuery, SQL, C#, Umbraco,
máme pre Vás prácu okamžite.
Ozvite sa na dufeksoft@dufeksoft.com.