Príde mi to ako klamlivá reklama.

Nemôžem si dovoliť vyhodiť len tak peniaze do luftu!?

 

"Rada by som sa dopátrala k hodnoteniam absolventov kurzu, k ich reálnym skúsenostiam a pracovným príležitostiam, ktoré získali na základe úspešného absolvovania kurzu. Samozrejme, okrem tých na Vašej stránke. Takže, nemôžem si dovoliť vyhodiť len tak peniaze do luftu, aj keď v akciovej cene. Príde mi to ako klamlivá reklama."

 

Možno ste na tom podobne. Možno máte podobné pochybnosti.

 

Takže tu sú referencie na náš kurz ako ich dávajú ľudia na naše stránky

https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-014/

Neviem Vám povedať, kde získate referencie mimo našich webových stránok a ani si neviem predstaviť prečo by niekto niekde inde písal referenciu na náš kurz.

 

Tu sú ďalšie referencie 

 

https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-024/

 

a tiež tu

 

https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-023/

 

Ako je to s prácou po kurze si môžete pozrieť na nasledovnej stránke

 

https://www.vyroba-webovych-stranok.sk/kurzy/developer-boss/202202/info-011/

 

Ak máte pochybnosti, stačí do kurzu vstúpiť a ak zistíte, že to nie je pre Vás OK, tak do 6 týždňov môžete požiadať o vrátenie peňazí rovnako ako to urobili viacerí pred Vami.

Možno máte stále obavy, či to nie je iba trik a či neprídete o svoje peniaze.

Zamyslite sa ...

Ak si vygooglite informácie o našej firme DUFEKSOFT, s.r.o., nenájdete negatívne ohlasy. Firma funguje od roku 2009 a nikdy nezmenila majiteľov (môžete si to overiť vo verejne dostupnom štátnom obchodnom registri) a každý rok sme v niekoľko tisícovom zisku, čo si viete overiť vo verejne dostupnom štátnom registri účtovných závierok.

Aký by malo pre nás teda zmysel po rokoch úspešného podnikania si kaziť meno nejakými podvodmi?

 

Teraz je to o Vás. Chcieť zmeniť svoj život k lepšiemu. Vy nič neriskujete. Celé riziko je na našich pleciach, pretože ak do kurzu vstúpite a zistíte, že to nedávate, tak peniaze do 6 týždňov vraciame. Myslím, že 6 týždňov je dostatočne dlhá doba na to, aby človek zistil, či mu to ide alebo nie. A ak o peniaze požiadate, tak ich vraciame ihneď a v plnej výške, hoci pri platbe kartou nám banka vždy strhne extra poplatok a ten nám pri vracaní peňazí už banka nevráti. Takže ak peniaze vrátime, sme dokonca v mínuse. 

 

Ale nám nejde o to rižovať predajom kurzu. Celý kurz je vytvorený preto, aby sme našli nových výborných kolegov, pretože práce je tak veľa, že aj bez reklamy na nové projekty toho máme až nad hlavu a musíme projekty odkladať na niekoľko mesiacov.

 

Ak sa pridáte a pôjde Vám to, tak môžete pracovať v kľude z domu s istotou nadpriemerného zárobku.

A nebudem Vám klamať, nie každému to ide. Treba mať na to hlavu a povahu. Ale ak to neskúsite, tak sa nedozviete, či na to máte.

 

Takže nie je to ani o mne a ani o našej firme. Je to o Vás a o tom, či chcete niečo zmeniť a či máte odvahu sa do toho pustiť. 

PRIDAJTE SA
a začnite 6 t. transformáciu
s garanciou pracovného miesta v IT